Heropstart -12 groepslessen / online individuele lessen

In deze moeilijke tijden wordt van ons ieder heel wat flexibiliteit en denkwerk verwacht.
Wij proberen zoveel mogelijk oplossingen en alternatieven aan te bieden.
Er zijn dan ook een aantal nieuwe maatregelen die vanaf februari van kracht zijn.

Individuele lessen
Er wordt onderscheid gemaakt tussen DKO en privé onderwijs.
Deze mogen bij ons de komende 4 weken fysiek niet meer doorgaan. (anders dan in de academies)
(Wij vinden dit discriminerend, en hebben dit ook aangeklaagd in een open brief aan de ministers. Hopelijk krijgt dit gevolg.)

Maar deze beslissing dwingt ons te kiezen voor maximum 4 weken online les. We beseffen heel goed dat dit kwalitatief niet hetgeen is dat we nastreven, maar verder lessen uitstellen wordt ook heel moeilijk gezien we al 5 weken les moeten inhalen, en niet weten wat er nog te gebeuren staat. Daarom willen we in de eerste plaats kiezen voor de continuïteit van de lessen.
Jullie zullen hierover elk afzonderlijk gecontacteerd worden door jullie leraar op welke manier dit zal worden ingevuld.

We willen nogmaals benadrukken dat het slechts over 4 online lessen gaat. Indien we vanaf maart nog steeds geen lessen fysiek mogen geven, zullen we andere maatregelen nemen.

Repetities
Repetities mogen nog steeds NIET doorgaan bij ons op school. Alleen voor professionelen is dit nog toegelaten.

Opstart groepslessen Theater -12 jaar
Het schooljaar voor de groepslessen start vanaf februari 2021 voor de -12 jarigen zoals eerder voorzien.
Hiervoor dienen wij wel een aantal aanpassingen uit te voeren naar uurrooster op basis van de leerlingen die naar de lessen zouden komen vanaf zaterdag 6 februari.
Alvorens wij het nieuwe uurrooster kunnen opstellen dienen wij te weten wie aanwezig zal zijn.

Graag een mail terug tegen woensdag 3 februari met naam en voornaam van uw kind (2,5 tot 12 jaar, kleuters tot 6de leerjaar) indien je de lessen al dan niet zal bijwonen naar  theater@muziekhuis.be 

Leerlingen 5de en 6de leerjaar die normaal op woensdag les zouden volgen zullen ook in de lesgroepen op zaterdag geplaatst worden.
Op basis van de gekregen informatie zullen wij de klassen in kleinere groepen herverdelen en zal een alternatief uurrooster uitgestuurd worden.

Situatie groepslessen +12 jaar

Met pijn in ons hart is het voor ons nog niet mogelijk om de groepslessen voor de +12 jarigen momenteel op te starten. (theater en koor)
Wij botsen naast de groepsaantallen ook op het probleem van locatie.

Wij blijven echter de situatie op de voet volgen en van zodra het organisatorisch mogelijk is starten wij deze groepslessen ook terug op en richten wij eventueel nog extra lessen in.

Leden die al betaalden zullen de gemiste lessen op het einde van het schooljaar terug betaald krijgen.

#samensterktegencorona