Projecten

Wie Wordt Junior 2013

Ook dit jaar hebben we demo-inzendingen voor het nieuwe project “Wie Wordt Junior 2013″ gemaakt. Iskander Moens (vooraan rechts op de foto) haalde een finaleplaats. We duimen alvast!

Wie Wordt Junior 2013

Junior Eurosong 2012

Zoals ieder jaar werken we songs uit voor Junior Eurosong op vraag van een aantal van onze leerlingen. Dit kan gaan van een demo opname, tot een afgewerkte radioklare mix.

Nieuw dit jaar zijn ook de filmpjes die we voorzien, want deze zijn vanaf dit jaar ook nodig bij de inzendingen voor Junior Eurosong.

In totaal hebben we 5 nummers opgenomen. Deze kan je terug vinden op onze facebookpagina.

Zo is er maar één 2009

Uit een selectie van meer dan 400 inzendingen is Fo§co – met leraars van Het Muziekhuis – uiteindelijk 2de geworden in de finale.

Fo§co was gedurende 8 weken wekelijks te zien in het vrt programma “zo is er maar één” waar ze o.a. volgende nummers brachten: Maria, Dansplaat, Ik wou dat ik jou was, Doe me goed, Shaken & grooven, Gek zijn is gezond, Rode wijn en Geest.

Meer info op www.foscomusic.be

Junior Eurosong 2008

Met trots kunnen we jullie laten weten dat Nicolas, Matthias & Jonas Pinson, alias : “The Pinsons” alle 3 leerlingen van onze school de finale gehaald hebben in “Junior Eurosong 2008″ die in september op tv zal te zien zijn.
Samen met hen hebben we hun nummer “Waarom” uitgewerkt, en volgden ze zangles & podiumprecense.

Junior Eurosong 2007

Samen met Karen Segers en Didier Deruytter werkten we aan een inzending voor “Junior Eurosong 2007”. Uit 895 inzendingen slaagde Karen erin bij de laatste 15 te eindigen.
Hier kan je een demo pianoversie beluisteren van haar nummer “Kleur Bekennen”.