Meneertje en mevrouwtje theater (lager)

Voel jij je soms ook een theatervrouwtje of heertje maar weet je nog niet echt hoe jij je als ééntje moet gedragen. Ben jij creatief, trek je graag gekke bekken en wil je eens op een podium staan? Dan is het lessenpakket :’Meneertje en Mevrouwtje theater’ misschien wel wat voor jou!

Tijdens dit lessenpakket is Juffrouw drama op zoek naar meneertjes en mevrouwtjes theater die samen met haar leuke, zotte en absurde expressiekuren willen uithalen. Samen met baby muziek, tante beweging en nonkel expressie maakt zij met jullie een plezante tocht doorheen de wereld van theater en leer je elk lid uit de theaterfamilie beter kennen. Als een volleerde acteur of actrice kan je doorstromen volgens leeftijd en niveaugroepen. En elk jaar krijg je als  kers op de taart een rol in een echt theaterspektakel samen met alle andere leerlingen uit de theater school.

Aarzel niet langer en schrijf je snel in en wie weet mag jij je binnenkort wel de nieuwe meneer of mevrouw theater noemen.

Vanaf 7 tot 12 jaar

Wanneer?
- niveau 1 zaterdag van 13u00 tot 14u30 (1ste tot 2de leerjaar)
- niveau 2 zaterdag van 14u30 tot 16u00 (3de tot 4de leerjaar)
- niveau 3 woensdag van 13u00 tot 14u30 (5de tot 6de leerjaar) VOLZET
- EXTRA Graadklas: zaterdag van 16u00 tot 18u00 (6de leerjaar, 1ste en 2de middelbaar) valt onder het lessenpakket “Do Your Thing and Keep it real

Docent?
Aude Dewerchin