Creatieve workshops

Muziek- management

Simon kaart de geheimen van de muziekindustrie aan tijdens een 2 uur durende intensieve work- shop. Hij licht in detail uit wat managers, platenla- bels, boekers, … nu exact doen en verklapt je enkele geheimen van de muziekindustrie zoals hoe je nu jouw muziek op de radio of op Spotify krijgt. Of hoe je als band je eerste concerten speelt. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

- Deel 1 : Live (management, bookers, clubs, festivals)
- Deel 2 : Distributie (platenlabels, Spotify, cd in de winkel)
- Deel 3 : Rechten (Sabam, Playright, …)

“Simon Lamont is afgestudeerd aan PXL-Music waar hij de richting Muziekmanagement volg- de. Momenteel is hij boeker en manager bij Am- persand Music en reist hij ook nog eens heel Euro- pa af als tourmanager van tal wat bands. Van het organiseren van concerten is Simon ook niet vies.”

 

NAAI- WORKSHOP

Vind je ook nooit de kledij die je zoekt? Is het ook zo dat als het model je als gegoten zit de print of kleur niet bij je past? Of als dat allemaal wel goed zit, de maat net een beetje te klein/te groot is?

Geen probleem, vanaf nu kan je naar harte lust je eigen kledij maken. Van een eerste schets, tot het maken of vinden van een patroon en de stof en fourniturenkeuze… In de naailessen gaan we op uw niveau aan de slag met concrete projecten. We wer- ken vraaggestuurd, dus je kan maken wat je wil onder de begeleiding die je wil. Ben je een beginner of heb je al miljarden steken gezet, je kan in het naaiatelier steeds terecht… voor het zetten van je eerste steek, maar ook voor het leren van speci eke technieken.

We zorgen voor een kleine klas (max. 10 lln) zodat iedereen voldoende opgevolgd kan worden. Dit elke dinsdag vanaf 02/10 om 18u30